Go Back   2018 2019 EduVark > Education Discussion > General Discussion



  #1  
Old June 12th, 2015, 10:35 AM
Unregistered
Guest User
 
Posts: n/a
Default AUCET Physics Previous Papers Free Download

I have applied for AUCET Entrance Exam. I need the syllabus and previous years question papers of physics subject. I visited on some websites, but they want some amount to download question papers. So please give me source where I will download these study material of AUCET 2015 free.
Reply With Quote Quick reply to this message
Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
NDA Previous Year Papers Free Download Unregistered General Discussion 2 March 15th, 2018 03:18 PM
Birla Soft previous year placement question papers free download Unregistered Career and Jobs 1 April 16th, 2015 09:58 AM
Syntel previous year question papers free download Unregistered General Discussion 1 July 20th, 2014 12:46 PM
Syntel previous year placement question papers free download Unregistered General Discussion 1 July 14th, 2014 03:16 PM
Physics past year question papers of IIT Joint Admission Test in PDF format free download Unregistered General Discussion 1 July 12th, 2014 01:56 PM
Previous year question papers of Bharat Heavy Electricals Ltd free download Unregistered General Discussion 1 June 20th, 2014 10:28 AM
ESIC Staff Nurse question papers of previous years free download Unregistered General Discussion 1 June 19th, 2014 05:45 PM
WIPRO WASE previous year question papers of previous years free download Unregistered General Discussion 1 June 19th, 2014 03:16 PM
Graduate Aptitude Test in Engineering Physics question papers of previous years free Unregistered General Discussion 1 June 19th, 2014 02:36 PM
Aptitude Question Papers of Infosys of previous years free download Unregistered General Discussion 1 June 19th, 2014 11:37 AM
Previous year question papers of MAT exam in PDF format free download Unregistered General Discussion 1 June 14th, 2014 12:26 PM
AIPMT previous year question papers in PDF format free download Unregistered General Discussion 1 June 14th, 2014 11:10 AM
Syntel placement previous year question papers free download Unregistered General Discussion 1 June 14th, 2014 09:31 AM
JNTU Kakinada Previous Question Papers 1st Year Free Download Unregistered General Discussion 1 November 7th, 2013 12:27 PM
IIFT Previous Papers Free Download destre General Discussion 1 January 28th, 2013 12:44 PM

  #2  
Old March 14th, 2018, 10:33 AM
Unregistered
Guest User
 
Posts: n/a
Default Re: AUCET Physics Previous Papers Free Download

Hi friends I want to get AUCET Physics Previous Papers to do preparation of this exam so will you plz let me know from where I can do download it ?
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old March 14th, 2018, 10:34 AM
Super Moderator
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 23,403
Default Re: AUCET Physics Previous Papers Free Download

As you are looking for AUCET Physics Previous Papers so on your demand I am providing same here :


Ques1.The dimension of magnetic field in M, L, T and C (Coulomb) is given as

(a) MLT−1C−1
(b) MT2C−2
(c) MT−1C−1
(d) MT−2C−1

Answer (c)
Ques2. A body of mass m = 3.513 kg is moving along the x-axis with a speed of 5.00 ms−1. The magnitude of its momentum is recorded as

(a) 17.6 kg ms−1
(b) 17.565 kg ms−1
(c) 17.56 kg ms−1
(d) 17.57 kg ms−1

Answer (a)
Ques3. A block of mass 0.50 kg is moving with a speed of 2.00 m/s on a smooth surface. It strikes another mass of 1.00 kg and then they move together as a single body. The energy loss during the collision is

(a) 0.16 J
(b) 1.00 J
(c) 0.67 J
(d) 0.34 J

Answer (c)
Ques4. A bomb of mass 16 kg at rest explodes into two pieces of masses of 4 kg and 12 kg. The velocity of the 12 kg mass is 4 ms−1. The kinetic energy of the other mass is

(a) 96 J
(b) 144 J
(c) 288 J
(d) 192 J

Answer (c)
Ques5. A electric dipole is placed at an angle of 30° to a non-uniform electric field. The dipole will experience

(a) a torque only
(b) a translational force only in the direction of the field
(c) a translational force only in a direction normal to the direction of the field
(d) a torque as well as a translational force

Answer (d)

AUCET Chemistry Previous Papers with Answers

Ques1. Which enzyme converts glucose to ethyl alcohol ?

A Invertase
B Maltase
C Zymase
D Diastase

Answer: C
Ques2. Who developed atom bomb?

A Warner Wan Brown
B J. Robert Openheimer
C Edward Taylor
D Samuel Koehen

Answer: B
Ques3. The acid used in lead storage cells is:

A phosphoric acid
B hydrochioric acid
C nitric acid
D sulphuiric acid

Answer: D
Ques4. Soap is prepared by boiling caustic soda with which of the following?

A Alcohol
B Kerosene oil
C Glycerine
D Fats

Answer: D
Ques5. Bronze is an alloy of:

A copper and Zinc
B Tin and Zinc
C Copper and Zinc and Tin
D Iron and Zinc

Answer: C

AUCET Maths Previous Papers with Answers

Ques1. Father is aged three times more than his son Sunil. After 8 years, he would be two and a half times of Sunil's age. After further 8 years, how many times would he be of Sunil's age?

A. 44 times B. 55 times
C. 22 times D. 33 times

Answer: C
Ques2. A towel, when bleached, lost 20%20% of its length and 10%10% of its breadth. What is the percentage decrease in area?

A. 30%30% B. 28%28%
C. 32%32% D. 26%

Answer: B
Ques3. In a shop, the profit is 320%320% of the cost. If the cost increases by 25%25% but the selling price remains constant, find out approximately what percentage of the selling price is the profit?

A. 250%250% B. 100%100%
C. 70%70% D. 30%

Answer: C
Ques4. What day of the week does May 28 2006 fall on

A. Saturday B. Monday
C. Sunday D. Thursday

Answer: C
Ques5. 4 mat-weavers can weave 4 mats in 4 days. At the same rate, how many mats would be woven by 8 mat-weavers in 8 days?

A. 4 B. 16
C. 8 D. 1

Answer: B
Reply With Quote Quick reply to this message
Reply


Quick Reply
Your Username: Click here to log in

Message:
Options

Forum Jump


All times are GMT +5.5. The time now is 08:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

1 2 3