Go Back   2020 2021 EduVark > Education Discussion > Question Papers





  #1  
Old April 9th, 2015, 02:22 PM
Unregistered
Guest User
 
Default Cognizant written test solved papers

Will you provide me the solved placement test paper of the CTS-Cognizant as I requires the sample paper of the CTS placement while preparation of the placement test ?
Reply With Quote Quick reply to this message
Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vizag Steel Written Test Papers Unregistered Question Papers 1 January 20th, 2018 12:59 PM
IOCL Written Test Sample Papers Unregistered Question Papers 1 August 23rd, 2016 05:38 PM
HCL Written Test Papers Unregistered Question Papers 1 July 23rd, 2016 06:48 PM
Written Test Papers Of ISRO' Unregistered Question Papers 1 June 23rd, 2016 04:40 PM
IIT Bombay Ph.D Written Test Papers Unregistered Question Papers 1 June 9th, 2016 01:14 PM
BPCL Written Test Papers Unregistered Question Papers 1 May 27th, 2016 05:19 PM
Powergrid Written Test Papers Unregistered Question Papers 0 August 8th, 2015 04:51 PM
Indian Air Force Written Test Papers Unregistered Question Papers 0 June 13th, 2015 10:07 AM
NTPC Written Test Papers Unregistered Question Papers 0 June 12th, 2015 03:19 PM
National insurance company written test papers Unregistered Question Papers 0 June 9th, 2015 08:56 AM
Sail Management Trainee Written Test Papers Unregistered Question Papers 0 May 16th, 2015 12:13 PM
Cognizant (CTS) placement test previous year question papers Unregistered Career and Jobs 1 April 14th, 2015 10:19 AM
Placement written exam pattern of CTS Cognizant Rohit Barla General Discussion 1 December 6th, 2014 06:50 PM
TCS recruitment written test old papers Unregistered Question Papers 1 July 5th, 2014 03:43 PM
HCL Campus Placements Written Test Papers Nitin Sharma General Discussion 0 June 19th, 2014 02:00 PM

  #2  
Old April 10th, 2015, 09:51 AM
Super Moderator
 
Join Date: Mar 2012
Default Re: Cognizant written test solved papers

As you want I am here providing you solved placement test paper of the CTS-Cognizant.

Sample paper :;
1. Director to drama as ……. Is to magazine
a. Printer
b. Reader
c. Publisher
d. Editor

Answer – d

2. A long leaf of a palm
a. Leaflet
b. Fern
c. Frond
d. Pendant

Answer - c

3. A typical example of pattern of something
a. Paradox
b. Paradigm
c. Exception
d. Excerpt

Answer - d

4. Antonym of reject
a. Agree
b. Accept
c. Embrace
d. Adopt

Answer - b

5. ……. Is not the synonym for impertinent?
a. Rude
b. Pious
c. Impud
d. Arrogant

Answer - b

6. ½+1/16+1/4+1/8=
a. 15/16
b. 4/30
c. 2/15
d. 1/30

Answer - a

7. (512)1/3-(125)1/3
a. 129
b. 13
c. 40
d. 3

Answer - d

8. 2, 3, 6, 18, 108, ----
a. 762
b. 216
c. 118
d. 1944

Answer - d

9. A train travels in 36 kmph .How many meters it will travel in 3 minutes
a. 1800
b. 5000
c. 1.8
d. 180

Answer - a

10. Change 1/8 to percent
a. 12.5%
b. 15%
c. 8%
d. 25%

Answer - a
Reply With Quote Quick reply to this message
Reply


Quick Reply
Your Username: Click here to log in

Message:
Options



All times are GMT +5.5. The time now is 02:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

1 2 3 4 5 6 7 8