Go Back   2019 2020 EduVark > >



  #1  
Old June 13th, 2015, 09:27 AM
Unregistered
Guest User
 
Posts: n/a
Default Download Previous Year Question Paper of SSC Combined Graduate Level Exam

Hi I want to free download the previous year question paper of SSC Combined Graduate Level Exam for the preparation of exam so can you please tell me the URL of the website from where I can free download the previous year question paper of this exam?
Reply With Quote Quick reply to this message
Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SSC Combined Graduate Level Exam solved question papers free download Unregistered General Discussion 2 March 16th, 2018 04:40 PM
Previous Year Question Paper Of SSC Combined Graduate Level Exam With Answer Unregistered General Discussion 1 October 27th, 2017 08:39 AM
Solved Question Paper of Combined Graduate Level Exam Unregistered General Discussion 1 September 11th, 2017 04:21 PM
Previous Year Question Papers SSC Combined Graduate Level Unregistered General Discussion 1 December 29th, 2016 05:09 PM
SSC Combined Graduate Level Exam Question Paper Unregistered General Discussion 1 October 6th, 2016 03:56 PM
Combined Graduate Level Exam Previous Question Papers Unregistered General Discussion 1 August 19th, 2016 02:41 PM
SSC Combined Graduate Level Exam Previous Year Papers Free Download Unregistered General Discussion 1 August 13th, 2016 11:11 AM
Combined Graduate Level Exam Previous Year Question Papers Unregistered General Discussion 2 July 25th, 2016 01:14 PM
Previous Year Question Paper Of SSC Combined Graduate Level Exam In Hindi Unregistered General Discussion 1 July 18th, 2016 10:26 AM
SSC Combined Graduate Level Exam Previous Year Solved Paper Unregistered General Discussion 1 July 12th, 2016 02:56 PM
Combined Graduate Level Exam Question Paper Unregistered General Discussion 1 June 30th, 2016 01:00 PM
Combined Graduate Level Exam Question Paper PDF Unregistered General Discussion 1 June 29th, 2016 04:40 PM
SSC Combined Graduate Level Exam Previous Years Question Papers Unregistered General Discussion 1 June 16th, 2016 02:29 PM
Combined Graduate Level Previous Year Question Paper Unregistered General Discussion 0 January 30th, 2016 04:15 PM
SSC combined graduate level exam previous question paper with answers Unregistered General Discussion 0 May 20th, 2015 08:36 AM

  #2  
Old March 13th, 2018, 11:53 AM
Unregistered
Guest User
 
Posts: n/a
Default Re: Download Previous Year Question Paper of SSC Combined Graduate Level Exam

Hi buddy I want to do Download Previous Year Question Paper of SSC Combined Graduate Level Exam to do preparation of this exam so will you plz provide me same here ??
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old March 13th, 2018, 11:54 AM
Garima Chauhan
Super Moderator
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 33,070
Default Re: Download Previous Year Question Paper of SSC Combined Graduate Level Exam

As you want here I am giving below Previous Year Question Paper of SSC Combined Graduate Level Exam on your demand :

1. Aspirin has relieved minor suffering for_____.
(A) thousands of years
(B) the thousand years
(C) thousands of the years
(D) a thousand of year

2. That the sloth____slowly is a fact.
(A) which moves
(B) it moves
(C) moving
(D) moves

3. The sun is a gaseous sphere, _______a solid body like the earth.
(A) not only
(B) only
(C) not
(D) nor

4. In the winter, many animals hibernate, but others___stay active.
(A) the elk
(B) are like the elk
(C) such as the elk
(D) yet the elk

5. When___a body cell, it takes over the cell and manufactures more viruses.
(A) infection by a virus
(B) infects a virus
(C) does a virus infected
(D) a virus infects

6. Galileo's experiments with falling bodies, Pasteur's work with disease germs ___ on
heredity are significant events in the history of science.
(A) and Mendel's research is
(B) and Mendel's research
(C) and Mendel did research
(D) and the research of Mendel

7. Many craters on the earth's sur*face were probably formed by very large
meteorites_____:
(A) smashing into the ground and exploding
(B) which smashed into the ground and an explosion
(C) when smashed into the ground was as explosion
(D) they smashed into the ground and exploded
8. The accomplishments of modern science would be impossible________highly specialized
instru*ments.
(A) without
(B) except
(C) but there are
(D) among
9. The earth might look like a sphere, but careful measurements
(A) show is not
(B) show that it is not
(C) that show it is not
(D) show it that is not
10. Nebraska is a state whose name comes from an Indian word _______'river in the
flatness'.
(A) means
(B) the meaning of
(C) meaning
(D) is meant
Direction 11: Replace the word/phrase given in bold with the most similar word.
11. The new tax law is explicit; that type ot certificate is tax-exempt.
(A) definite
(B) deficient
(c) harsh
(d) imprecise
12. Zinnia seeds will begin to germi*nate in seven to ten days.
(A) grow
(B) rot
(C) sink
(0) bloom
13. The union's grievance committee met with the school board to protest the teacher's firing.
(A) personnel
(B) scholarship

(C) investment
(D) complaint
14. Argon, an inert gas, constitutes nearly one percent of the atmos*phere.
(A) inflammable
(B) colourless
(C) inactive
(D) odourless
15. Most high school students look up to the star player on the football team.
(A) envy
(B) respect
(C) trust
(D) pursue
16. Quito's 9,350 foot elevation makes it the third loftiest capital 1 in the world.
(A) mildest
(B) highest
(C) largest
(D) flattest
17. The concurrence of the heads of state was totally unexpected.
(A) rejection
(B) proposal
(C) agreement
(D) objection
18. The police confiscated the stolen goods.
(A) reported
(B) located
(C) released
(D) seized
19. A conscientious teacher spends hours preparing for classes and correcting students'
papers.
(A) creative
(B) leading
(C) skillful
(D) careful
20. The French detective novelist Georges Simenon is one of the most prolific writers of the
twentieth century.
(A) instructive
(B) productive
(C) famous
(D) pessimisti

Answers:

1.a, 2. d, 3. c, 4. c, 5. d, 6. b, 7. a, 8. a, 9. b, 10. c. 11.a, 12. a, 13. d, 14.a, 15.b, 16. b, 17. c, 18. d, 19.d, 20. b
Reply With Quote Quick reply to this message
Reply


Quick Reply
Your Username: Click here to log in

Message:
Options

Forum Jump


All times are GMT +5.5. The time now is 03:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.