Go Back   2018 2019 EduVark > Education Discussion > Career and Jobs



  #1  
Old April 14th, 2015, 10:50 AM
Unregistered
Guest User
 
Posts: n/a
Default Oriental Insurance Company Ltd previous year question papers

Hi I want the previous year question paper of Oriental Insurance Company Ltd so can you provide me?
Reply With Quote
Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Insurance Institute of India previous year question papers Unregistered General Discussion 2 December 14th, 2016 03:03 PM
National Insurance Company Limited past year question papers of Administrative Office Unregistered General Discussion 2 April 25th, 2016 12:50 PM
Previous year question papers of PO exam of Oriental Bank of Commerce Unregistered General Discussion 1 July 21st, 2014 10:37 AM
Life Insurance Corporation of India AAO previous year question papers Unregistered General Discussion 1 July 14th, 2014 02:20 PM
United India Insurance Company last year papers of Administrative Officer post Unregistered General Discussion 1 July 12th, 2014 04:27 PM
National Insurance Company Ltd last year question papers of post of Generalist Unregistered General Discussion 1 July 8th, 2014 12:56 PM
Generalist last year question papers of Oriental Insurance Company Unregistered General Discussion 1 July 8th, 2014 12:56 PM
Past or previous year placement question papers of Persistent Company Unregistered General Discussion 1 July 3rd, 2014 05:44 PM
Past year question papers of United India Insurance Company Ltd of Administrative Officers Unregistered General Discussion 1 July 3rd, 2014 12:12 PM
National Insurance Company last year question papers Unregistered General Discussion 2 July 1st, 2014 03:48 PM
Past year question papers of Oriental Insurance Company of Generalist Unregistered General Discussion 1 June 24th, 2014 02:06 PM
Past year question papers of National Insurance Company of Generalist Unregistered General Discussion 1 June 24th, 2014 02:05 PM
Insurance Regulatory and Development Authority previous year question papers free dow Unregistered General Discussion 1 June 20th, 2014 05:56 PM
Insurance Regulatory and Development Authority previous year question papers free dow Unregistered General Discussion 1 June 19th, 2014 02:19 PM
Previous year question papers of National Insurance Exam the post of administrative o Unregistered General Discussion 1 June 13th, 2014 05:12 PM

  #2  
Old April 14th, 2015, 12:39 PM
Super Moderator
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 23,403
Default Re: Oriental Insurance Company Ltd previous year question papers

Ok, as you want the question paper of Oriental Insurance Company Ltd so here I am providing you.

Oriental Insurance Company Ltd question paper

1. Which of the following stars lies nearest to our solar system ?
(A) Barnard’s Star
(B) Sirius A
(C) Alpha Centauri A
(D) Proxima Centauri
Ans : (D)

2. Of the total water on the earth, fresh water reserves constitute approximately—
(A) 5•8%
(B) 4•5%
(C) 2•59%
(D) 1•2%
Ans : (C)

3. The term ‘Bishop’ in sports is related to—
(A) Chess
(B) Hockey
(C) Badminton
(D) Bridge
Ans : (A)

4. Yakshagan is the famous dance form of the State of—
(A) Orissa
(B) Andhra Pradesh
(C) Tamil Nadu
(D) Karnataka
Ans : (D)

5. Balance of Payments means—
(A) Difference between export and imports
(B) Balance to be paid to the exporters
(C) Balance to be paid to the industrialists
(D) Balance coming in allocation of funds for States
Ans : (A)


6. A light year is equivalent to about—
(A) 365 days
(B) Six million miles
(C) Six billion miles
(D) Six trillion miles
Ans : (D)

7. Denmark, Iceland, Norway, Sweden and Finland are together called—
(A) Slovakia
(B) Scandinavia
(C) Netherlands
(D) Australasia
Ans : (B)

8. The device used for locating submerged objects under sea is—
(A) Sonar
(B) Radar
(C) Laser
(D) Maser
Ans : (A)

9. Which article of the Constitution provides the Parliament the power to ammend Constitution ?
(A) 376
(B) 370
(C) 368
(D) 390
Ans : (C)

10. What is the name of the first successfully cloned deer ?
(A) Dawn
(B) Deluxe
(C) Demor
(D) Dewey
Ans : (D)

11. The idea of motion pictures was propounded by—
(A) N. R. Finsen
(B) T. A. Edison
(C) J. L. Baird
(D) Berliner
Ans : (B)

12. In Greek mythology, Apollo is the god of which of the following ?
(A) Love
(B) Peace
(C) Prophecy
(D) Medicine
Ans : (C)

13. NASA’s new space telescope is—
(A) Wise
(B) Rise
(C) Barack
(D) Telle
Ans : (A)

14. Bull fighting is the national game of—
(A) Italy
(B) Poland
(C) Spain
(D) Sudan
Ans : (C)

15. In a rare recognition, the Government of Mauritius decides to introduce a book written by Uttarakhand Chief Minister Ramesh Pokhriyal Nishank in the School Syllabus of the island nation, what is the name of the book ?
(A) Sound of Hills
(B) Sparsh Ganga
(C) Heaven
(D) Amrit
Ans : (B)

16. Who has been selected for the ‘Niwano Peace Prize, 2010’ for her contribution to the uplift of poor women in India ?
(A) Ela Bhatt
(B) Jhumpa Lahiri
(C) Punam Suri
(D) Mandakni Apte
Ans : (A)

17. On which of the following dates in 2010 did the safeguard agreement with regard to civilian nuclear facilities between India and the International Atomic Energy Agency (IAEA) come into force ?
(A) February 28
(B) February 21
(C) February 11
(D) February 4
Ans : (D)

18. The tax which the kings used to collect from the people in the Vedic period was called—
(A) Bali
(B) Vidatha
(C) Varman
(D) Kara
Ans : (B)

19. The cells which are responsible for the production of antibodies are—
(A) Red blood cells
(B) Neutrophils
(C) Lymphocytes
(D) Platelets
Ans : (C)

20. Correct expansion of the term ‘http’ in Internet address is—
(A) Hybrid text transfer protocol
(B) Hyper text transfer protocol
(C) Higher transfer text protocol
(D) Higher text transfer protocol
Ans : (B)
Reply With Quote
Reply


Forum Jump


All times are GMT +5.5. The time now is 05:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

1 2 3